"Fruit als geschenk stimuleert de consumptie"

Speciale aardbeienverpakking voor Valentijn

De Spaanse coöperatie Grufesa uit de provincie Huelva teelt aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Dit jaar komt het weer op de proppen met een speciaal ontworpen Valentijnsverpakking voor aardbeien.

Het origineel herbruikbaar formaat van 400 gram is ideaal om samen aardbeien te eten. Om de doos mooi zichtbaar te maken en de liefdesboodschap kracht bij te zetten, is het gestanst met een hart en het woord LOVE.

"Met dit product willen we de aardbei promoten en tegelijkertijd tegemoet komen aan de vraag van de consument naar nieuwe ervaringen en emoties. Het recyclebare en herbruikbare concept van de kartonnen doos biedt bovendien een toegevoegde waarde. En als verrassing zit er nog een liefdesbrief verscholen tussen de aardbeien met enkele mooie woorden voor de geliefde!", zegt Juan Miguel Tirado, manager van Grufesa.

De kleurrijke verpakking met de voor de producten van Grufesa typische slogan The healthy berry is handig van formaat zodat deze overal kan worden meegenomen en de aardbeien op eender welk moment van de dag direct kunnen worden geconsumeerd.

De nieuwe limited edition-doos maakt deel uit van een ruimer assortiment van Grufesa voor speciale dagen of doelgroepen, zoals de geschenkverpakking voor Moederdag, de Pasen-versie of de doos voor kinderen om in te kleuren.

“De vorige LOVE-verpakkingen voor Valentijnsdag waarmee we afgelopen jaren hebben uitgepakt hebben hoge verwachtingen gewekt die we hopen hard te kunnen maken met de versie die we vandaag presenteren. Onze originele en innovatieve oplossingen hebben er mede voor gezorgd dat we een belangrijke speler in de sector zijn geworden. Valentijn wordt ongetwijfeld een speciale dag, want samen aardbeien eten is leuk, zeker met onze mooie cadeaudoos!”, zegt de manager van Grufesa.

Deze nieuwe Valentijnslijn wordt op de markt gebracht in Spanje, maar ook in de andere Europese landen waar het bedrijf actief is. Afgelopen jaren is immers duidelijk geworden dat fruit als geschenk een uitstekend hulpmiddel is om de consumptie te stimuleren.

Voor meer informatie:
David Brioso
GRUFESA
Tel: +34 959 372335 (Spanje)
info@grufesa.com
david@briocomunicacion.com
www.grufesa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven