Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FSA Research Project levert consultants voor Chili in 2020

Landbouw is na mijnbouw de belangrijkste sector in Chili. Het land behoort tot de top 10 landen van agrarische exporteurs in de wereld met wijn, fruit, zuivel, vlees en vis als hoofdproducten. De voornaamste exportproducten zijn wijnen en fruit. Echter zijn door de ontwikkeling in de sector nieuwe mogelijkheden in de vorm van functionele ingrediƫnten en hoogwaardige natuurlijke specialiteitsadditieven.

In juli en augustus 2020 zullen 18 studenten van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit afreizen naar Chili. Daar zal bedrijfsspecifiek onderzoek uitgevoerd worden voor bedrijven met aspiraties richting de Chileense markt of voor bedrijven die hier reeds gevestigd zijn. In de 25 jaar dat dit project plaatsgevonden heeft, zijn er al verschillende onderzoeken voor uiteenlopende bedrijven uitgevoerd zoals Shell, Heineken en Philips, maar ook vele bedrijven uit het MKB. Denk hierbij aan marktanalyses, sectoranalyses en investerings- en vestigingsmogelijkheden.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden en voorbeelden van projecten uit het verleden: www.fsaresearchproject.nl

Voor vragen zijn wij altijd te benaderen via rp@fsa.nl .

Publicatiedatum: