LCL neemt meerderheidsaandeel in B&L Fruit Logistics

Tholen - Logistiek dienstverlener LCL uit Barendrecht, onderdeel van het Chileense Broom Logistics heeft haar Europese activiteiten uitgebreid door meerderheid van de aandelen van B&L Fruit Logistics over te nemen. Dat vertelt Commercial Manager Sharon Kucharek, desgevraagd. LCL hield al enkele jaren kantoor bij B&L Fruit Logistics en was verantwoordelijk voor een behoorlijke volumestroom van de huidige op- en overslag.

LCL is sinds 2015 onderdeel van de Broom Group, één van de oudste scheepvaartagentschappen en transportgroepen in de Chileense markt met tientallen jaren ervaring in de Zuid-Amerikaanse logistiek. Bij B&L Fruit Logistics, in de AGF-handel bekend onder de naam van het voormalige handelshuis Bakker&Leenheer werken momenteel 9 mensen. Het distributiecenter beslaat 2.500 palletplaatsen. Brian Bakker zal aanblijven als manager van B&L Fruit Logistics en behoudt een deel van de aandelen.

"De activiteiten van B&L Fruit Logistics waren complementair aan de onze en daarom was het voor ons een mooie kans om groei in Europa te realiseren. We zullen de samenwerking en efficiency verder gaan intensiveren", aldus Sharon. "Door deze stap in Europa te realiseren, kunnen we de klanten in de landen van origine beter bedienen. De activiteiten zullen hetzelfde blijven, alleen krijgen we meer mogelijkheden om de logistieke efficiëntie te verbeteren."

Voor meer informatie:
Sharon Kucharek
LCL
Tel: +31-631979084
sharon@lclog.com 
www.lclog.com/ 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven