Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Garlic Solutions wint Ondernemersprijs Midden-Holland 2020 MKB

Kaz Abbekerk (27), eigenaar van Garlic Solutions, leverancier van ongepelde en gepelde knoflooktenen in Europa en Canada, heeft op 20 januari 2020 de Ondernemersprijs Midden-Holland 2020 in de categorie mkb gewonnen. Quote uit het juryrapport : ‘Kaz Abbekerk is een echte Willy Wortel en ook nog een zeer succesvol en gedreven ondernemer voor wie ‘the sky the limit is.’

Kaz Abbekerk: “Ik ben echt super trots dat we deze prijs hebben gewonnen met ons jonge gedreven team. Ik startte in 2016 met Garlic Solutions en we produceerden en leverden 30.000 ongepelde knoflooktenen per week voor diverse verspakketten. Dit was toen nog een vrij onbekende en onzekere markt. Tegenwoordig produceert ons team 1,6 miljoen knoflooktenen per week. Wij blijven innoveren en zien de toekomst positief tegemoet. Juist met onze producten spelen wij in op de trend dat de consument steeds vaker zelf gezonde en smakelijke gerechten wil bereiden die weinig tijd kosten. ”

Ondernemersprijs Midden-Holland
De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven in samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd. Uit een brede voordracht van commissies uit de vijf organiserende gemeenten worden in totaal negen genomineerden in drie categorieën geselecteerd, waaruit een jury onder meer op basis van bedrijfsbezoeken de winnaars kiest.

Over Garlic Solutions
Garlic Solutions is een modern bedrijf dat in 2016 is gestart met het semi-machinaal verwerken van knoflookbollen naar knoflooktenen. Tegenwoordig produceren zij meer dan anderhalf miljoen knoflooktenen per week en leveren deze aan klanten in Europa en Canada. Dit wordt gedaan vanuit een moderne bedrijfsruimte in Waddinxveen waar ook constant de producten en processen innoveren. Dankzij de flexibele productielijnen en ervaren personeel kan men snel inspelen op de wensen van de klant. Dagelijks worden versproducten geleverd, waarbij continu de kwaliteit, flexibiliteit en jaarronde leveringsgarantie centraal staan. www.garlicsolutions.nl 

Publicatiedatum: