Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Reemoon presenteert nieuwe sorteertechnologie

Het is 2001 opgerichte Jiangxi Reemoon Technology Holdings  behoort tot één van meest innovatieve hi-tech ondernemingen in China en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en installatie van post harvest apparatuur en oplossingen voor de groenten- en fruitsector, zoals sorteermachines, wasmachines en droogtunnels. 


Nieuwe technologie
Dit jaar heeft Reemoon tijdens Fruit Logistica haar nieuwste generatie sorteermachines gepresenteerd. "Dit jaar hebben we Fruscan 4.2 aan het publiek getoond. Deze serie is uitgerust met de nieuwste generatie van ons optische systeem en een technologie die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. In dit systeem hebben we de nauwkeurigheid van de sortering van fruit op basis van externe beschadigingen sterk verbeterd. Er zijn maar een paar bedrijven ter wereld die deze technologie ontwikkelen," zegt Hill Zhou. De Fruscan 4.2 van Jiangxi Reemoon Technology Holdings.

“Naast de nieuwe optische technologie presenteerde Reemoon ook de nieuwe generatie niet-destructieve Infruscan-systemen. Met deze technologie kan de interne kwaliteit van fruit worden gemeten (suikergehalte, zuurheid, meeldauw, rot, verkleuring). Deze technologie is betrekkelijk nieuw en om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we een uitstekende after sales service aan." 
Voor meer informatie:
Jiangxi Reemoon Technology Holdings Co., Ltd.
Email: overseas1@reemoon.com.cn 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven