Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Freshcut: marktvraag naar nieuw assortiment antioxidanten

Food Freshly presenteert nieuwe producten op de Fruit Logistica in Berlijn. Het in Duitsland gevestigde bedrijf ontwikkelt antioxidanten die de houdbaarheid verlengen en de kwaliteit van vers gesneden groenten en fruit verbeteren.

"Naast traditionele toepassingen zoals appelschijfjes, zien we een groeiende vraag naar ander vers gesneden fruit zoals bananen, avocado en guacamole", zegt Benjamin Singh, Director of Technical Sales bij Food Freshly. "Enzymatische verkleuring en houdbaarheid zijn cruciale uitdagingen als het gaat om de verwerking van dit fruit. Daarom heeft Food Freshly oplossingen ontwikkeld, die de verwerkingssector helpen om tot 12 dagen houdbaarheid te bereiken voor verwerkte bananen en avocado's."

Bovendien levert het bedrijf antioxidanten voor vers gesneden appelen, peren, salades en vele andere soorten. De producten zijn onschadelijke alternatieven voor conserveringsmiddelen en sulfieten, en sommige zijn biologisch gecertificeerd in de EU, de VS en Canada.

Food Freshly is op de Fruit Logistica in Berlijn te vinden in hal 21, C-06.

Voor meer informatie: 
Benjamin Singh
Food Freshly AFC GmbH
+49 521 96 8787 15 
benjamin.singh@food-freshly.eu
ww.food-freshly.eu

Publicatiedatum: