Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
John Van Laethem, Van Laethem

“Weersomstandigheden Spanje hebben geen invloed op aanvoer zero residu Little Gem-salades”

Tholen – “In de aanloop naar de Fruit Logistica merken we in het Europees Centrum in Brussel elk jaar opnieuw delegaties op uit verschillende hoeken van de wereld. Deze groepen gebruiken Brussel als hub naar Berlijn wegens het ontbreken van de grotere internationale verbindingen”, vertelt John Van Laethem van het gelijknamige kruidenbedrijf. “Maandagmorgen kregen we bezoek van klanten uit Japan die via een grotere exporteur producten van ons afnemen.”


Een deel van het assortiment bij Van Laethem

“De interesse van de Japanners ging vooral uit naar de eetbare bloemen en de zero residu producten. Sinds kort zijn we ook leverancier van zero residu Little Gem-salades, waar we erg trots op zijn. Ondanks de problemen met regen en kou in Spanje is de aanvoer van dit product niet in het gedrang gekomen”, aldus John. “Met de zero residu kruiden zijn we terug volop aan het groeien. De reden hiervoor is redelijk voor de hand liggend. We bieden met zero residu een productengamma aan, dat beter houdbaar is en mooier oogt dan biologische producten, met een nog grotere aandacht voor de duurzaamheid van onze planeet.”

Voor meer informatie:
John Van Laethem
Van Laethem
Europees centrum
Werkhuizenkaai 112 M 27
1000 Brussel
info@bellaroma.eu     
www.bellaroma.eu