Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frexit-day voor Freight Line Europe

Zaterdag 1 februari 2020 was het Frexit -day voor Freight Line Europe. Met de verhuizing van Westerlee – De Lier naar Maasdijk is de volgende stap in geoptimaliseerde logistieke dienstverlening gezet. Toeval of niet; de verhuisdatum van de specialist in geconditioneerd transport op onder meer het Verenigd Koninkrijk viel precies gelijk met die waarop Brexit een feit is. Welke deal er aan het eind van de overgangsperiode ook tussen de EU en Groot-Brittannië van kracht zal zijn.

Freight Line Europe is op elk scenario voorbereid en vanuit het pand op bedrijventerrein Honderdland nog beter in staat om op de gevolgen daarvan in te kunnen spelen. Daarnaast biedt de logistiek dienstverlener mogelijkheden tot crossdocken, koelopslag en douaneformaliteiten en heeft het de beschikking over een eigen wasstraat.

Voor meer informatie over het transport van groupage of complete vrachten naar en vanuit onder andere Groot-Brittannië of Frankrijk, kunnen geïnteresseerden voortaan terecht op het nieuwe adres in Maasdijk. Daarnaast zullen zij alle dagen op de Fruit Logistica in Berlijn vertegenwoordigd zijn.

Het nieuwe adres is:
Freight Line Europe BV
Honderdland 791
2676 LV Maasdijk
T: +31 (0)174 254 160
sales@fle-nl.com
https://fle-nl.com/

Publicatiedatum: