Donnalia is toonaangevend op de markt, nu ook met BGA-bloedsinaasappel

Grote merken kiezen voor bloedsinaasappelen

"We hebben hoge verwachtingen voor het huidige citrusseizoen. Een aantal dagen geleden is het afzetseizoen van bloedsinaasappelen weer begonnen, een product dat wereldwijd in de smaak valt," zeggen de broers Angelo en Vincenzo Do Pasquale, oprichters van het Italiaanse groente- en fruitlabel Donnalia.

"Net zoals altijd zijn wij gewend om onze klanten alleen de beste producten te leveren en om dit mogelijk te maken zijn we de samenwerking met het zeer bekende Consorizio di Tutela dell'Arancia Rossa di Sicilia PGI aangegaan. Dit beperkt zich niet alleen tot een samenwerking op commercieel gebied maar is ook op de waarden die wij delen en de vele inspanningen van het Consortium om Siciliaanse, en Italiaanse producten in het algemeen, te promoten."

 

"De bloedsinaasappelen worden geplukt wanneer zij op kleur zijn gekomen waarbij een natuurlijk tempo wordt aangehouden," legt Vincenzo uit. In de regio waar wij vandaan komen, wordt het oogstseizoen van dit fruit als een feestdag gevierd. Deze unieke sinaasappelen zijn rijk aan vitamine C, anthocyanen en andere gezonde voedingstoffen. Kortom er zijn maar weinig fruitsoorten die zo gezond zijn."

 

Di Pasquale

"Het seizoen 2019-2020 is in kwalitatief opzicht een zeer goed seizoen," zegt Angelo. "Het seizoen zal naar verwachting echter wel korter duren en ook zal de oogst lager uitvallen. De komende jaren zijn we van plan om flink te investeren in bloedsinaasappelen. De markt is momenteel zeer gefocust op dit product en wij kunnen bloedsinaasappelen van de hoogste kwaliteit leveren. We geloven echt in deze categorie!"

Donnalia is een groeiend merk dat sterk verbonden is met de regio waar het vandaan komt. Dankzij haar unieke stijl en ondernemerschap levert het fruit dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Donnalia vertegenwoordigt het beste wat de Siciliaanse tuinbouwsector te bieden heeft, wat tot uitdrukking komt in nieuwe initiatieven, zoals het onderstaande. 

"Binnenkort openen we een online verkoopsite voor onze bloedsinaasappelen," zeggen de ondernemers. "We zullen hiervoor een zeer speciale verpakking introduceren, waarbij veel aandacht is geschonken aan de materiaalkeuze. Ons doel is om juist die consumenten te bereiken die geen toegang tot ons product hebben via de traditionele afzetkanalen omdat zij hun inkopen op een andere manier doen. Op korte termijn zullen we ook interessant nieuws bekendmaken." 

 

Voor meer informatie:
Donnalia
Società Agricola Di Pasquale Srl 
Via Michelangelo, 7
93010 Delia (CL) - Italia
Phone.: +39 0922 826009 /+39 339 4895230
Fax:+39 0922 826009
Email: amministrazione@dipasqualeortofrutta.com
Website: www.donnalia.com
Donnalia is also on FacebookInstagram e LinkedIn


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven