Hars & Hagebauer lanceert nieuwe website www.theavocadotrader.com

"Onze positie is het laatste jaar steeds meer gegroeid naar een trefpunt tussen aanbieders en kopers"

"Eigenlijk doen we niets anders dan dat we altijd al gedaan hebben” aldus Henk van der Meij van Hars & Hagebauer over de lancering van de website www.theavocadotrader.com. “We zijn een marktplaats voor aanbieders en kopers van avocado’s. Van over de hele wereld."

“De avocadomarkt kent de laatste jaren grote uitschieters’ aldus Ad Toet. “Dan is er weer veel te weinig, dan is er weer veel te veel. Onze positie is het laatste jaar steeds meer gegroeid naar een trefpunt tussen aanbieders en kopers. We proberen niet de grote gerenommeerde importeurs te imiteren. Wij richten ons dagelijks op partijen fruit die ons van overal worden aangeboden en verkopen die weer aan onze klanten. In verschillende kwaliteiten. Van één pallet tot containers. Dat is vaak heel gezond fruit in de CAT I, regelmatig ook CAT II. Wekelijks hebben we eigen import maar het leeuwendeel is fruit van een grote groep binnen- en buitenlandse importeurs en handelaren. Dan heeft de één weer wat te veel, dan de ander. Wij verkopen dit aan ons netwerk. Dat 'traden' met avocado’s is een stukje specialisme geworden."

"Voor de leveranciers is het van groot voordeel dat ze direct na aankomst een officieel kwaliteitsrapport van onze vaste Surveyor GoodAcre ontvangen. Iedereen weet dan precies waar we het over hebben. Weten we wat de partij oplevert, dan betalen we de handel ook gelijk. Dat geeft rust en leveranciers rekenen op onze snelle betaling.  Heb je avocado’s aan te bieden of zoek je avocado’s, een mailtje of belletje is altijd welkom", besluit Ad.

Voor meer informatie:
Ad Toet
Hars & Hagebauer
Handelsweg 35
2988 DB Ridderkerk
Tel:: +31 180 745101
ad@theavocadotrader.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven