Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Volledig plasticvrij

Britse grossier start fruit abonnement

Grossier Inter Fresh uit Cumbria, Engeland, houdt er een frisse en milieubewuste aanpak op na. Het bedrijf is een samenwerkingsverband gestart onder de naam Boxed Fresh, dat dozen met vers fruit levert op de werkplek en dozen met groenten aan huis.

De mensen achter dit alles zijn William Box, directeur van Inter Fresh, en Jonny Honeyman. Zij wilden beiden een oplossing bieden voor mensen die plasticvrij willen inkopen en een gezondere levensstijl nastreven.

Bewoners kunnen zich aanmelden voor een weekabonnement of als eenmalige aankoop. Ze kunnen kiezen uit verschillende mixen, zoals Alleen Groente of een mix van Fruit en Veggie, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten voor elk huishouden. De prijzen beginnen bij slechts £10 (€11,88) en de levering is gratis in het Carlisle-gebied.

Bedrijven kunnen zich ook aanmelden voor een abonnement en kunnen kiezen uit een 33-delige fruitdoos, 50-delige fruitdoos en een 80-delige fruitdoos. Maatwerk kan ook worden geregeld.

"Het is voor mij een natuurlijke ontwikkeling om de diensten van Inter Fresh, die al kwaliteitsproducten levert aan lokale restaurants, hotels, cafés en instellingen, ook aan bewoners en werkplekken aan te kunnen bieden. Het is ook iets waar vraag naar was en toen Jonny, die ik al heel lang ken, iets dergelijks wilde gaan doen, was het slim om het samen te doen", aldus Box.

De onderneming had een soepele start tijdens de feestdagen. Het bedrijf is nu al een groot succes omdat er meer dan 300 dozen werden besteld en geleverd.

Bron: cumbriacrack.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven