Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

20 februari: Zonnestroom subsidieavond voor ondernemers

20 februari zal er ’s avonds in Poeldijk in het magazijn bij SolarNRG een informatieavond gehouden worden voor subsidies betreffende zonnepanelen. Ondernemers worden uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

Diverse specialisten zullen hun kennis en ervaringen met SDE+, EIA en KIA i.c.m. zonnepanelen delen, terwijl er uiteraard ook door de bezoekers zelf ervaringen gedeeld kunnen worden onder het genot van een hapje en een drankje. 

Subsidies op zonnepanelen
Een noodzakelijke tool, aldus Marco van Veen, algemeen directeur SolarNRG: "Aan een subsidie zonder panelen heb je niks, maar aan panelen zonder subsidies ook niet. Het één versterkt het ander. Afgelopen jaar hebben wij zo’n 140 SDE+ subsidies aangevraagd en die zijn voor 100 procent gehonoreerd. Dat is redelijk uniek. Maar ook voor de kleinere bedrijven zijn er verschillende interessante subsidies te verkrijgen. Overigens verplicht een subsidieaanvraag een ondernemer nog tot niets. Wij nemen het hele advies en rekenwerk en de subsidieaanvraag op ons.

AGF en Agrarische Sector
De AGF en Agrarische Sector hebben volgens Marco nog eens extra voordelen van zonnestroom. "Zonnestroom sluit namelijk naadloos aan op koelcelgebruik. In de winter is het kouder in de hal en hoeft er minder gekoeld te worden. In de zomer moeten de koelmotoren harder draaien, maar is de opbrengst van zonnepanelen veel hoger. Er zijn nog tal van AGF-bedrijven die hun dakoppervlakte niet gebruiken. Als ondernemers de keuze hebben om geld op de bank te laten staan of te investeren in zonnestroom, is het wat mij betreft echt een no-brainer. Zonnestroom rendeert altijd beter!"

Voor meer informatie:
SolarNRG
www.solarnrg.nl
info@solarnrg.nl 
Mercuriusplein 40
2685 LP Poeldijk
Nederland
Tel: +31 (0)174 444171



Publicatiedatum: