Jacco Smid, VDH Products

“Nieuwe fruitregelaar één op één vervanger voor oude systemen”

Tholen – Ontwikkelingen in de digitale wereld gaan snel. Voor VDH products, de fabrikant van meet- en regelapparatuur uit Roden, was het dan ook tijd om de meer dan 25 jaar oude trouwe FC-785PC fruitregelaar te vervangen door een regelaar van de nieuwe generatie: de MC2-FC, met meer toepassingen en slimme snufjes en even betrouwbaar, veelzijdig en eenvoudig te bedienen als zijn voorganger in het koelen van hard- en zachtfruit.

MC2-FC, de nieuwe fruitregelaar van VDH-Products

Makkelijk op te nemen in het netwerk
De MC2-FC regelaar is de derde generatie fruitregelaar. “In het ontwerp van deze nieuwe fruitregelaar hebben we de expertise en kennis van specialisten, installateurs en eindgebruikers meegenomen,” vertelt Jacco Smid, sales manager bij het bedrijf. “De MC2-FC beschikt over een touchscreen voor het uitlezen van de gegevens, snelle processoren en ethernet voor de snelle en stabiele communicatie met de koeling, ventilatoren, ontdooiing en eventuele bevochtiger.”

'Ouwe trouwe', de FC-785PC gaat al heel wat jaren mee

In het ontwerp van de nieuwe fruitregelaar is er ook rekening gehouden met zijn voorganger de FC-785PC. “De behuizing van de nieuwe fruitregelaar heeft dezelfde afmetingen als zijn voorganger. Dit maakt het vervangen van de oude fruitregelaars makkelijker. Daarnaast kan de MC2-FC door middel van slimme software communiceren met de oude fruitregelaars. Zo kan een bedrijf in gradaties zijn regelaars vervangen met de nieuwe versie en deze zonder al te veel problemen opnemen in het netwerk van regelaars.” Waar de MC2-FC een standalone regelaar is kan het ook communiceren met de MC3-Fruit regelaar die tot wel 5 verschillende koelcellen kan aansturen. Beide regelaars kunnen met elkaar communiceren.

Estafette koelen
“De MC2-FC is een open systeem waardoor de eigenaar makkelijk de instellingen kan bepalen voor het apparaat en deze naar behoren kan invullen zonder dat daar een installateur aan de pas hoeft te komen. Naast vele geavanceerde en slimme functionaliteiten beschikt de regelaar ook over een ‘estafette regeling’. Hierdoor kunnen één of meerdere regelaars in een netwerk na elkaar koelen of gelijktijdig.   Dat maakt dat je kan koelen met een kleine koelcapaciteit en ook energiezuinig wat goed is voor de portemonnee. De MC2-FC regelaar wordt ondersteunt door VASP, een geavanceerde management- en controle software. Hiermee kan de klant ook via zijn smartphone inzicht krijgen in de toestand van de koelcellen en ze besturen.

De MC2-FC Controller is per direct te verkrijgen.

Voor meer informatie:
Jacco Smid
VDH products
Produktieweg 1
9301 ZS Roden Nederland
Tel: +31(0)50 3028900
info@vdhproducts.nl
www.vdhproducts.com

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven