Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Manter neemt belang in Solidtec

Onlangs hebben de aandeelhouders van Manter en Solidtec overeenstemming bereikt over een deelname van Manter in Solidtec, producent van palletiseerinstallaties. "Door de aandelentransactie ontstaat een nauwere samenwerking tussen beide bedrijven, wat resulteert in een nog betere totaaloplossing voor klanten op gebied van wegen, verpakken en palletiseren. Hoewel beide bedrijven zelfstandig blijven opereren, zal de klant profiteren van nog betere totaaloplossingen", aldus beide bedrijven. 

Totaal-aanbieder van end-of-line solutions
“Manter ziet al jaren een toenemende vraag naar end-of-line solutions, waar integratie van machines en uitwisseling van data het uitgangspunt zijn. Het delen van kennis en informatie tussen partijen is hierbij cruciaal, maar niet vanzelfsprekend. Door de nauwere samenwerking met Solidtec kunnen we onze machines nog beter integreren met palletiseerinstallaties. Zo komen we tot een integrale totaaloplossing, met de klant als grote winnaar”, aldus Herman Wehkamp van Manter.

Samenwerking is een logische keuze
Voor Solidtec komt de samenwerking met Manter op het juiste moment. Edwin Moerdijk, directeur van Solidtec: “Wij zijn de afgelopen jaren hard gegroeid, zowel in omzet als in aantal medewerkers. Om de volgende stap te zetten in dat groeiproces, is de samenwerking met Manter een logische keuze. De synergie tussen de bedrijven is overduidelijk en geeft ons de mogelijkheid om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Sales en service gescheiden
Hoewel beide bedrijven achter de schermen gaan samenwerken, zullen de dealer- en agentennetwerken ongewijzigd blijven. “Natuurlijk zullen we in de toekomst kijken waar we elkaar verder kunnen versterken, maar daarvoor gaan we eerst in overleg met onze bestaande dealers. Zij hebben de afgelopen jaren bijgedragen aan waar we staan als organisaties en dat willen we respecteren”, besluit Herman Wehkamp.

Voor meer informatie:
Manter International
Tel: +31 591 626300
sales@manter.com 
www.manter.com 

Solidtec
De Dommel 54A
8253 PL Dronten
085 130 7470

Publicatiedatum: