Veiling Zaltbommel live met VERS, I-Fresh van Axians

Op 27 januari heeft de Veiling Zaltbommel de I-Fresh oplossing van Axians succesvol in gebruik genomen. Deze totaaloplossing voor Veiling Zaltbommel van de I-Fresh standaard, het maatwerk en het outsystemsportaal is VERS gedoopt.

Binnen deze oplossing is een geheel nieuw portaal voor telers en kopers gerealiseerd. Middels het portaal is er de mogelijkheid om de teeltregistratie, inclusief gewasbeschermingsmiddelen- en bemestingsregistratie, te doen. Vanuit hier kunnen de telers hun prognose maken en hun aanvoer registreren. Tevens zijn de vrachtdocumenten digitaal beschikbaar. Ook is er middels het portaal een real-time inzicht in aan- en verkoopgegevens voor respectievelijk telers en kopers. Ook de keurapplicatie voor interne en externe keur is binnen dit portaal beschikbaar. Dit alles zorgt voor een volledige traceerbaarheid van het verkochte product, en draagt bij aan het aanbod van de beste kwaliteit producten voor de consument.

Naast de standaard I-Fresh ERP-implementatie is er voor de Veiling Zaltbommel ook specifiek maatwerk toegevoegd om alle processen binnen Veiling Zaltbommel te kunnen ondersteunen. Met deze oplossing, waarin het portaal volledig geïntegreerd is, vinden zowel de directe verkopen, klokverkopen maar ook de emballage- en koelingstransacties plaats. Afgelopen periode is hier door een team van Axians en Veiling Zaltbommel hard aan gewerkt.

Het I-Fresh van Axians is gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central (voorheen Dynamics NAV). Microsoft Dynamics Business Central is een ERP-toepassing die bedrijven helpt bij het stroomlijnen en beheersen van primaire processen zoals inkoop, verkoop, logistiek en boekhouding. Axians heeft hieraan nog specifieke functionaliteiten toegevoegd die speciaal ontwikkeld en bedoeld zijn voor de AGF-sector. Hiermee is I-Fresh een ideaal platform dat processen van verkoop, inkoop, productie, logistiek en financiën optimaal met elkaar verbindt.

Voor meer informatie:
Veiling Zaltbommel
Rens Muskens
Stationsweg 28
5301 KH Zaltbommel
Tel: 0418-579477
r.muskens@veiling-zaltbommel.nl 
www.veiling-zaltbommel.nl 

Voor meer informatie:
Axians Business Solutions                                
Hogeweg 41                                                    
5301 LJ  Zaltbommel                                       
+31(0)611957659                                              
Raymond.langeveld@axians.com                       
www.i-fresh.nl         


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven