Britse pootaardappelexporteurs exposeren op Fruit Logistica

Pootaardappelexporteurs zullen zich dit jaar aansluiten bij de belangenvereniging AHDB op de Fruit Logistica om brits pootgoed op het wereldwijde platform te presenteren.

Het hoofd van Potato Export Development Patrick Hughes: "Producten uit het Verenigd Koninkrijk hebben een ongeëvenaarde reputatie bij onze internationale afnemers en we willen graag zien dat de export blijft groeien."

"Onze pootaardappelen zijn gezond en van hoge kwaliteit, en er is een grote vraag naar deze aardappelen op de wereldmarkt. Er zijn ongetwijfeld veel mogelijkheden en we willen onze telers graag ondersteunen zodat ze er het beste uit kunnen halen."

"Evenementen zoals Fruit Logistica bieden een goed platform om nieuwe zakelijke contacten te creëren en te ontwikkelen en om nieuwe markten te openen voor Schotse en Britse bedrijven."

AHDB ondersteunt jaarlijks een breed scala aan handelsactiviteiten op belangrijke internationale markten en ondersteunt de ontwikkeling van de exportmarkt in de hele Britse agrovoedingssector door onze sector aan een wereldwijd publiek te laten zien.
Exporteur Rob Doig van Caithness Potatoes zei over de show van vorig jaar: "Beurzen zoals Fruit Logistica zijn de sleutel tot het exportpotentieel van onze pootaardappelbedrijven."

"AHDB biedt ons een spraakmakende ontmoetingsplaats om ons bedrijf te promoten en ons te helpen het meeste uit onze aanwezigheid op de beurs te halen. Mijn bedrijf heeft er zeker baat bij om op het evenement aanwezig te zijn en we zijn blij dat AHDB er dit jaar weer is om ons te ondersteunen."


De 80 vierkante meter grote AHDB-stand wordt een open netwerkruimte met tafels en stoelen voor vergaderingen, zodat telers vanaf een tafel op de spraakmakende stand met bedrijven uit de hele wereld kunnen vergaderen. Er zal een drank- en horecafaciliteit beschikbaar zijn, waarvan de telers gratis gebruik kunnen maken.

AHDB is te vinden in Hal 27 / B-09.

Voor meer informatie:
Sheila Kennedy
AHDB
Tel: +44 131 297 7466
Email: sheila.kennedy@ahdb.org.uk
www.potatoes.ahdb.org.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven