Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Calibrex elektronische sorteermachines bij Perfect – Van Wamel

Sinds kort heeft Perfect - Van Wamel voor een aantal landen, waaronder Nederland, de distributie van de Franse Calibrex sorteermachines op zich genomen. Calibrex is gevestigd in Cavaillon waar zij zich toeleggen op de bouw van elektronische sorteerders voor een zeer grote variëteit aan ronde vruchten naar gewicht.

Het leveringsprogramma omvat 3 modellen van een zogenaamde eenvoudige elektronische tol met 6 of 10 uitgangen tot een 2-baans lineair model met 12 uitgangen. Calibrex sorteermachines kunnen vruchten zoals abrikozen en pruimen bij een maximale capaciteit van 15 carriers/sec. schadevrij sorteren.

"De gepatenteerde carrier constructie zorgt voor een zeer vruchtvriendelijke lossing van de producten en een laag geluidsniveau. Deze carriers zijn beschikbaar in twee maten en leverbaar op alle modellen. Een klein model voor vruchten met een diameter van max. 7,5 cm en een groot model wat zelfs grote producten zoals meloenen met een diameter tot 20 cm probleemloos sorteert", aldus Van Wamel. 

Calibrex machines zijn vooral populair bij kleinere tot middelgrote bedrijven, of grotere bedrijven welke een extra sorteermachine zoeken om kleinere badges toch nauwkeurig en vruchtvriendelijk op gewicht te sorteren.

Voor meer informatie:
Frank Niels
Van Wamel B.V.
Energieweg 1
6658 AE  Beneden-Leeuwen
Tel. 0487-592 944
perfect@vanwamel.nl 
www.vanwamel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven