Wethouder opent vernieuwde biologische boerderijwinkel

Na een flinke verbouwing wordt de biologische boerderijwinkel van Boerderij Groeizaam feestelijk heropend. Wethouder Hans Wijnants voert op donderdag 30 januari om 13:00 uur de openingshandeling uit. Eigenaren Marc en Sanne van Niekerk zijn trots op het resultaat.  

"Na een verbouwing is er veel meer ruimte in de winkel ontstaan. Hierdoor konden wij de winkel uitbreiden met een gezellige zithoek", aldus zorgboer Marc. "Bezoekers van onze biologische boerderijwinkel of wandelaars kunnen dan ook genieten van een kopje verse biologische koffie of thee."

Martijn is trots op 'zijn' verbouwde biologische boerderijwinkel bij Groeizaam. De officiële openingshandeling wordt op 30 januari verricht door wethouder Wijnants.  

Zorgboerin Sanne vult aan: "Tijdens de feestelijke opening is iedereen van harte welkom om de biologische winkel te bekijken en verschillende producten te proeven. Daarnaast zullen er aantrekkelijke openingsaanbiedingen en winacties zijn."
 
Boerderij Groeizaam is een zorgboerderij aan Pilotenweg 7A in Emmeloord-West. Vanuit de biologische boerderijwinkel wordt een compleet assortiment biologische producten aangeboden. De producten die in de winkel worden verkocht zijn veelal geteeld op eigen land en in de kas. Dit gebeurt door en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij voeren met veel trots hun eigen taken en verantwoordelijkheden uit.  

Voor meer informatie: info@boerderijgroeizaam.nl en www.boerderijgroeizaam.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven