Proseal komt tegemoet aan eisen op het gebied van snelheid en ruimte

Een traysealer met een geïntegreerde transportband bieden fruittelers HP² een hogere doorvoersnelheid en volop ruimte voor het verpakken van fruit zodat deze tegemoet kan komen aan de steeds grotere vraag van zijn klanten. 

Het in Spalding gevestigde HP² - een afkorting voor Hawthorn Produce, Packaging and Handling – had behoefte aan een snelle traysealmachine om aan de groeiende vraag naar topsealverpakkingen voor druiven te kunnen voldoen. De machine moest in staat zijn om 120 verpakkingen per minuut te sealen. HP² koos voor de Proseal GT2s-traysealmachine met een volledig geïntegreerde vlakke transportband en een totale lengte van zo'n tien meter.

Nick Bossley, directeur van HP²: “Zoals altijd was op de service van Proseal niets aan te merken. De machine werd op de dag van levering  geïnstalleerd en aangesloten op de bestaande apparatuur. De dag daarop konden we al met de machine aan de slag. De GT2s is perfect voor ons bedrijf dankzij de verhoogde doorvoer waardoor we nog beter aan de wensen van onze klanten tegemoet kunnen komen.

"We zijn al jaren klant bij Proseal en weten dat dit bedrijf uitstekende traysealmachines levert. De Proseal GT2s beschikt over een hoge capaciteit en beantwoordt hiermee aan de behoefte van ons bedrijf om 127 verpakkingen per minuut te sealen. Hierdoor zijn wij in staat om extra orders te verwerken."

De geïntegreerde invoer biedt maximale ruimte om de producten aan te leveren. Daarnaast wordt de transportband bediend door middel van een gebruiksvriendelijke interface. 

Even belangrijk is het feit dat de centrale bediening garandeert dat de invoerband zich aanpast aan de snelheid van de traysealer. In combinatie met het Proseal ProMotion-systeem, dat gebruikmaakt van bewegings- en bufferingstechnologie, zorgt dit voor een ononderbroken invoer van trays in de sealmachine, wat een optimale efficiëntie garandeert en stilstand tot een minimum beperkt. 

“HP² is een vaste klant van Proseal en we zijn dan ook blij dit bedrijf een machine te kunnen leveren die aan alle eisen voldoet en ruimtebesparend is," zegt Tony Burgess, hoofd verkoop. "In de loop der jaren hebben Proseal en  HP² bij kunnen dragen aan elkaars successen en groei en we hopen onze goede relatie nog lang voort te kunnen zetten."

Voor meer informatie:
Proseal UK Ltd
Tel: +44 (0) 1625 856600
Fax: +44 (0) 1625 856611
Email: info@prosealuk.com 
www.proseal.com

Sismatec
Gerrit Tijhof
Tel: +31 (0546 874111 (alg)
Tel: +31 (0)546 874116 (direct)
Mob: +31 (0)6 2247 3465
g.tijhof@sismatec.nl
www.sismatec.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven