Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verpakkingsinnovaties Jasa op Fruit Logistica

Sleevers en Bag-2-Paper

Vorig jaar was de lancering van de JASA Sleever op Fruit Logistica een succes. Dit jaar demonstreert het verpakkingsbedrijf vier  verpakkingsoplossingen: drie Sleevers en de award winnende Bag-2-Paper. 

De JASA Sleever is hét antwoord op de toenemende vraag naar duurzaam verpakken. JASA ontwikkelde een revolutionaire technologie voor het snel in schaal verpakken van appels, tomaten, kiwi’s en vele andere producten met papieren sleeves. Deze sleeves zijn gemaakt van 100% karton* en daarmee geschikt voor recycling. Vorig jaar viel de appel Sleever enorm in de smaak, dit keer zijn ook de Sleevers voor kiwi’s en tomaten te bewonderen. Ze worden live gedemonstreerd bij de stand.

Voor het verpakken in duurzame papieren zakken kwam JASA met een andere innovatie: de Bag-2-Paper. Deze innovatieve technologie is ondertussen bekroond met maar liefst drie awards: de NL Packaging Award 2019, de Worldstar Packaging Award 2020 en de Worldstar Sustainable Award 2020. De verpakking is plasticvrij, wordt gesloten zonder te sealen en is geschikt voor het verpakken van onder andere aardappelen, uien en knoflook. Ook de Bag-2-Paper zal tijdens Fruit Logistica live gedemonstreerd worden. 

JASA is als exposant op de Fruit Logistica te vinden in hal 9 bij stand D14

Voor meer informatie:
Denise Baths en Stephanie Hulshoff
JASA Packaging Solutions
Hazenkoog 14
1822 BS – Alkmaar
T. (072) 561 27 00
e.baths@jasa.nl
s.hulshoff@jasa.nl
www.jasa.nl

Publicatiedatum: