"Favorieten van de natuur - kleine schatten" luidt het motto van de discounter

Aldi Süd introduceert premium merk voor groenten en fruit

Geselecteerde variëteiten en een bijzonder lekkere smaak: deze en andere kenmerken onderscheiden de producten van het nieuwe ALDI SÜD huismerk "NATURE Lieblinge - kleine SCHÄTZE". Vanaf februari introduceert de discounter geselecteerde groenten- en fruitvariëteiten in al zijn 1920 winkels. Aldi breidt daarmee het assortiment aan versproducten verder uit.


Mandarijnen, sinaasappelen, citroenen, aardbeien, druiven, mango's, avocado's, papaja's en cocktails van topkwaliteit: met deze producten start ALDI SÜD de verkoop van zijn nieuwe private label "NATUR Lieblinge - kleine SCHÄTZE". De producten verschillen bijvoorbeeld in grootte, kleur, variëteit en smaak van conventionele goederen en worden aangeboden tegen de gebruikelijke ALDI-prijs. In de loop van het jaar zullen nog meer artikelen volgen. "We zijn blij dat we ons assortiment versproducten kunnen uitbreiden met het merk 'NATURE Favourites - Little TREASURES' en dat we onze klanten speciale, hoogwaardige groenten- en fruitproducten kunnen aanbieden", zegt Christian Baur, Buying Director bij ALDI SÜD.

Exclusieve samenwerking
ALDI SÜD heeft exclusieve, langlopende teeltcontracten afgesloten met geselecteerde telers voor het nieuwe private label voor groenten en fruit. Om de premiumkwaliteit te garanderen, worden tijdens de teelt en de productie strenge normen en specificaties in acht genomen, die zowel door de leveranciers als door de hele groep van betrokken bedrijven grondig worden gecontroleerd.

Duurzame verpakking
De producten van het nieuwe ALDI SÜD huismerk "NATURE Darlings - Little Treasures" worden grotendeels onverpakt verkocht. Voor sommige producten kunnen de verpakkingen niet volledig worden weggelaten, zodat duurzame oplossingen van papier of FSC-gecertificeerd hout worden gebruikt. Op deze manier blijft de discounter zijn ambitieuze doelstellingen van de ALDI SÜD-verpakkingsmissie nastreven.

Meer informatie: aldi-sued  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven