Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leon van den Hombergh, Frankort&Koning:

"Markten staan open voor meloenenpromoties"

"We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten die we uit Honduras hebben ontvangen," zegt Leon van den Hombergh van het in Venlo gevestigde im- en exportbedrijf Frankfort & Koning. 

"De Brix, stevigheid en externe kwaliteit zijn zeer goed en zullen voor de klant zeker overtuigend genoeg zijn om voor deze meloenen te kiezen. Momenteel zijn de weersomstandigheden in Honduras erg gunstig en dit is dan ook terug te zien in de kwaliteit van de meloenen."

"De Brix bedraagt rond de 15 en de eetkwaliteit is goed. Onze partner Agrolibano heeft fors geïnvesteerd in nieuwe oogst- en verwerkingstechnieken en kan hierdoor dit hoge kwaliteitsniveau garanderen."

 

"De familie Molina teelt al decennia lang meloenen en steunt de lokale bevolking. Niet alleen vanwege het feit dat zij een grote werkgever in de regio is maar ook omdat zij bijgedragen heeft aan de bouw van een lokaal kinderziekenhuis. 

"Momenteel krijgen we Galia- en Cantaloupe-meloenen binnen en later zullen we ook Charantais, gele en Piel de Sapo-meloenen ontvangen. De import gaat door totdat het Spaanse seizoen weer begint. Gezien de huidige zachte weersomstandigheden merken we dat markten open staan voor het promoten van meloenen!"

Voor meer informatie:
Leon van den Hombergh
Frankort & Koning B.V.
Tel: +31 (0)77 3897 202
Email: l.vdhombergh@frankort.nl
www.frankort.nl

Publicatiedatum: