Jongere generatie winkelmedewerkers heeft behoefte aan online leren

Roeland Gerding versterkt BioAcademy-bestuur vanuit bio winkeliers

Onlangs is Roeland Gerding toegetreden tot het bestuur van de BioAcademy en versterkt daarmee naast Arjan Nijdam de vertegenwoordiging van de natuurvoedingsbranche in het bestuur.

Roeland (33 jaar) is mede-eigenaar, met zijn ouders Rudi Gerding en Astrid Weidmann, van De Groene Winkel in Zeist. De Biowinkeliersvereniging heeft aangegeven behoefte te hebben aan E-learning modules om de kennis op de winkelvloer te vergroten en daarmee meer onderscheidend vermogen als speciaalzaken te ontwikkelen ten opzichte van de supermarkten.


Roeland Gerding in De Groene Winkel

Voor het bestuur van de BioAcademy is het belangrijk ook de jongere generatie in het bestuur op te nemen die nu de winkels overnemen. De nieuwe generatie leert bovendien anders dan de oudere generatie en juist het online leren spreekt de jongere generatie aan en is wat de BioAcademy naast de reguliere leervormen wil ontwikkelen!

Het bestuur van de BioAcademy bestaat nu uit Edith Lammerts van Bueren (voorzitter), Jan Groen (namens BioNederland), Jaco Burgers (namens het Biohuis), Arjan Nijdam (namens Biowinkeliersvereniging) en Lian Kasper (lid).

De Bio Academy is een onafhankelijk platform voor kennisvragers en kennisaanbieders op het gebied van primaire productie, verwerking, handel en retail in de biologische sector. De BioAcademy streeft naar inzicht in kennisaanbod, verbinding van kennis en de gezamenlijke verdere ontwikkeling ervan. De organisatie is ingericht volgens het motto van de Bio Academy: “Delen, samenwerken en verbinden.”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven