Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Artevos GmbH

Presentatie nieuwe bessenrassen

Ook dit jaar is veredelaar Artevos met diverse moderne fruitsoorten van de partij op de Fruit Logistica. De volgende rassen geven de bezoekers een klein voorproefje van het Artevos-assortiment:

'Laprima' - gladde kruisbes
Kruisbessen zijn vaak een moeilijk onderwerp qua uiterlijk, smaak en teeltgedrag, vooral voor direct marketing. Maar het zijn precies deze kenmerken die het nieuwe en vroege kruisbessenras 'Laprima' doen schitteren. Het heeft grote, gladde vruchten en overtuigt door de uitstekende fruitkwaliteit en het heerlijke kruisbessenaroma.

'Haronia' - lichtend rode bes, zacht van smaak
'Haronia' heeft een uitzonderlijk zacht aroma. Door zijn sensationele groeikracht heeft deze rode bes een hoge opbrengst, bijvoorbeeld 30 procent meer dan 'Red Lake'. De 'Haronia' heeft een zeer goede fruitkwaliteit, wat hem ook bijzonder geschikt maakt voor opslag en transport. De kleur van de helderrode, lange trossen met grote bessen blijft stabiel, zelfs als ze zeer rijp zijn.


Directeur Sabine Fey op de stand op de Fruit Logistica van vorig jaar 

Nieuwe website
Daarnaast presenteert Artevos zich online met een nieuw ontwerp: de website is herzien en verbeterd, met nieuwe functies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Daartoe is ook de inhoud aangepast aan de specifieke doelgroep: geïnteresseerden in commerciële fruitteelt en particuliere tuinen krijgen nu informatie op maat. Rond eind januari 2020 zal de nieuwe website online gaan. Het adres is www.artevos.de. Bezoekers van Fruit Logistica kunnen de site ook testen op de stand van Artevos.

Bezoek het bedrijf op de Fruit Logistica: Hal 21, A03.

Meer informatie:
Sabine Fey
Artevos® GmbH
Robert-Bunsen-Str. 7
79108 Freiburg
Duitsland
Tel +49 (0)7 61 - 120 92 80
info@artevos.de
www.artevos.de 

Publicatiedatum: