Tholen - Als dochter van twee gedreven AGF-specialisten nam Maud Averdijk samen met haar man vorig jaar de winkel van haar ouders over. Door een naamsverandering en een nieuwe look van de winkel maakten ze er hun 'eigen ding' van. Als De Traiteur gaan ze nu een jaar door het leven en de keuken "draait overuren", vertelt Maud.
Wouter en Maud Avedijk van De Traiteur Gorssel
Met een breed assortiment aan maaltijden, soepen, salades en broodjes voorzien ze klanten op diverse momenten van de dag van gezond eten. In gemak zit de groei, de volumes aan groenten en fruit die verkocht worden wat minder. Maud: "We zien dat klanten steeds meer voor gemak gaan, degenen die nog graag zelf koken, kopen vaak panklare groenten. Of we verkopen groenten op maat, een stengel bleekselderij of een roosje bloemkool."
De dure banaan van kunstenaar Cattelan was afgelopen december wereldnieuws, deze post van De Traiteur Gorssel haalde ook de kranten
Social media zijn een belangrijk kanaal om vooral ook de jonge generatie aan klanten te bereiken. Op Facebook volgen 800 mensen de winkel. "Elke week posten we onze aanbiedingen, specialiteiten of iets ludieks. Dat maakt mensen toch nieuwsgierig en bereiken zeker ook een jongere doelgroep", besluit Maud.
Voor meer informatie
De Traiteur Gorssel
Hoofdstraat 55
7213 CR Gorssel
T: 0575 - 49 35 75
info@detraiteurgorssel.nl
www.detraiteurgorssel.nl