Fresh-key ontwikkelt mobiele app 'Fresh-eye'

Fresh-key Technology lanceert de mobiele app 'Fresh-eye' voor het eenvoudig, nauwkeurig en realtime monitoren van temperatuur-, luchtvochtigheids-, licht- en locatiegegevens, of zoals Tina Sun van Fresh-key zegt: "Met Fresh-eye houd je je fruit altijd en overal in het oog!"
De innovatieve app werd ontwikkeld voor mobiele telefoons en beschikt over zes functionaliteiten voor een eenvoudig en efficiënt gebruik:


●Scan : Scan de QR-code om de APP te downloaden of open de H5- website /WeChat-programma. Scan de GS1-code en toestel-ID via de APP om het product en de toestelinformatie onmiddellijk te downloaden.

●Camera 
: Maak foto's en upload deze eenvoudig voor de betreffende zending

●Tracker : Realtime tracering van temperatuur-., luchtvochtigheids-, licht- en locatiegegevens tijdens transport. De gebruiker kan eenvoudig een uitgebreid data-overzicht downloaden. Uitsluitend voor Fresh-key-sensoren en dataloggers. 

●Alert : Via de APP  kan het juiste temperatuur- en luchtvochigheidsbereik worden ingesteld. Zodra het alarm afgaat, ontvangt de gebruiker meteen een notificatie per app, sms of e-mail. 

●Smart-Link : Fresh-eye kan aan sociale software worden gekoppeld, zoals Whatsapp, Wechat, Skype, sms, telefoon, QQ ,LINE voor een nog betere communicatie en gegevensuitwisseling.

●Geo-fence : Locatie, routes en tijdige notificaties voor specifieke steden. Fresh-key Technology is gespecialiseerd in IoT-oplossingen voor temperatuur-, luchtvochtigheids-, en locatiemonitoring voor de wereldwijde fruittoeleveringsketen. "Met onze toestellen kunnen gebruikers de kwaliteit van hun fruit in de gaten houden en effectief verliezen voorkomen. Gebruikers kunnen deze gegevens traceren vanaf het teeltbedrijf tot aan het winkelschap, dus letterlijk van van 'veld tot vork'!
Het team van Fresh-key zal aanwezig zijn team tijdens de Fruit Logistica 2020 in Berlijn en heet geïnteresseerden welkom in haar stand, Hall 26 /B-17.Voor meer informatie:

Tina Sun - Managing Director
Fresh-key (Shanghai) technology Co., Ltd
Tel: +86 15000564488
tina@fresh-key.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven