De Groot Fresh Group sluit overeenkomst met Liquidseal Fruits

Liquidseal Fruits is verheugd een overeenkomst met De Groot Fresh Group aan te kondigen. De overeenkomst tussen de twee Nederlandse bedrijven betekent dat De Groot de residuvrije post-harvest producten van Liquidseal zal gebruiken voor hun wereldwijde citrusimport.

De samenwerking houdt in dat De Groot de biobased processen van Liquidseal gebruikt in haar productiefaciliteiten en dat ze door de producteigenschappen van Liquidseal een betere productkwaliteit kunnen bereiken en voedselverspilling kunnen verminderen.

De Groot streeft ernaar de productkwaliteit te optimaliseren en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen te verminderen. 

"Liquidseal biedt bewezen bescherming voor fruit tijdens elke stap in de supply chain. De resultaten zijn een langere shelf life, het behouden van de productkwaliteit en de vermindering van uitval tijdens het proces van post-harvest, transport, opslag en verkoop. Optimale bescherming van fruit van teler tot consument", aldus Liquidseal. "De post-harvest producten voor avocado, citrus, mango en papaya zijn milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en composteerbaar." 

"De Groot heeft onlangs geïnvesteerd in zijn eigen, interne laboratorium op locatie. Om een verdere garantie voor kwaliteit en voedselveiligheid creëren. Hiermee en door de toevoeging van de Liquidseal-samenwerking behoudt de groep zijn positie als voorloper in de Europese / Britse supply chain voor verse citrusvruchten", aldus De Groot. 

Voor meer informatie:
Martin Oostveen 
De Groot International 
+31 (0)73 5998888  
martinoostveen@degroot-int.nl  
www.degrootfreshgroup.nl    

Victor Monster
Liquidseal Fruits 
+31 (0)70 3014314                                    
vmonster@liquidseal.nl                                        
www.liquidseal.nl  

                                            

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven