Frigga levert realtime monitoringoplossingen voor wereldwijde afzetketens

Frigga komt met realtime wegwerpthermometers voor droogijs en vloeibare stikstof

Vorige maand kondigde Frigga online ondersteuning in twaalf talen aan voor 'Frigga Track', een app voor het realtime monitoren van de koelketen. De applicatie is door klanten over de hele wereld zeer goed ontvangen. 

Deze maand komt het team van Frigga weer met een nieuw product, namelijk de eerste realtime, draadloze wegwerpthermometer voor droogijs en vloeibare stikstof. Deze monitoringoplossing komt tegemoet aan de behoeften van nog meer klanten in de koelsector. Het team van Frigga heeft als missie om de klantervaring te optimaliseren, wereldwijd diensten aan te bieden en de digitalisering van de koelsector te bevorderen. 

Volgens de marketingafdeling van Frigga biedt het bedrijf momenteel realtime monitoringoplossingen voor de wereldwijde koelsector. Het geïntegreerde dienstenpakket omvat hardware, een cloudplatform en de mobiele app. De thermometers hebben een bereik van -200℃~+100℃. Het product beantwoordt aan de eisen van diverse sectoren en heeft diverse toepassingen.

Frigga is een technisch bedrijf met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van draadloze communicatie. Het bedrijf is marktleider in monitoringoplossingen voor de koelketen. Frigga levert haar diensten aan diverse sectoren, waaronder de AGF-sector. De producten van het bedrijf combineren het gebruiksgemak van traditionele USB-recorders met draadloze, realtime thermometers voor een optimale gebruikerservaring. De realtime monitoringoplossingen bieden klanten meer inzicht in hun supply chain en beperken productverlies tot een minimum. 

Frigga heeft klanten over de hele wereld en werkt al jarenlang samen met internationale bedrijven en bedrijven in China. Het team van Frigga is momenteel op zoek naar retailers om samen de ontwikkeling van de koelsector naar een hoger plan te tillen.

Frigga zal aanwezig zijn op Fruit Logistica 2020 die van 5 tot 7 februari plaatsvindt in Berlijn. Frigga nodigt bestaande potentiële klanten uit om de mogelijkheden van samenwerking te bespreken, Hall 26, stand B-23. 

 

E-mail: contact@dewav.com
Website: www.friggatech.com 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven