Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Italiaanse Orogel neemt grootse Europese diepvriesopslag in gebruik

De grote diepvriesopslag van het Italiaanse Orogel is inmiddels volledig operationeel. De opslag heeft een volledig automatische besturing en beslaat een oppervlakte van 14.000 vierkante meter. De temperatuur is -25 graden en er is een opslagcapaciteit van 35.000 ton.

De officiële ingebruikname zou op maandag 13 januari 2020 plaatsvinden in aanwezigheid van premier Giuseppe Conte, maar vanwege de huidige internationale politieke situatie in Italië kan hij hier helaas niet bij zijn. De ceremonie is daarom uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

Links de nieuwe opslag Orogel 3, op de voorgrond Orogel 2

Ook zal er een nieuwe tunnel worden gerealiseerd tussen de plek van Orogel 2 en de nieuwe plek van Orogel 3. De tunnel zal ongeveer 130 meter lang worden. Dit project won in 2019 de Tekla Bim Awards. 

Werkzaamheden bij Orogel 2

In 2018 bedroeg de omzet van de diepvriessector €239 mln en dat is 3,58% meer dan in 2017. Als we kijken hoe de sector het de afgelopen 10 jaar heeft gedaan dan zien we dat er sprake is van een groei van 48,7%. Dit was mogelijk dankzij de uitstekende samenwerking tussen alle schakels in de sector.

Voor meer informatie:
Gruppo Fruttadoro Orogel   
via Dismano 2600
47522 Cesena (FC) 
Tel.: +39 0547 3771
Email: info@orogel.it
Web: www.orogel.it 

Publicatiedatum: