Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Markthandel Super AGF Markten is blij dat het regent

Tholen – Dat een markthandelaar blij is met de vele regen van de afgelopen tijd is een beetje verwonderlijk. “Het zal de oogst van dit jaar goed doen”, vertelt Leonie van Werkhoven, van de markthandel Super AGF Markten uit Musselkanaal. “Aan de kwaliteit van de appelen en peren is goed te merken dat telers last hebben gehad van de droogte. Er zitten toch wel wat meer plekjes op. We moeten het er nu mee doen maar hopelijk is er dit jaar weer een goede oogst.”

Gelukkig hoeven ze het niet alleen te hebben van de appelen en peren bij de markthandel. Op ‘s zaterdags staan ze met 24 meter fruit en 24 meter groenten en hebben dus een breed assortiment. Klanten worden nog persoonlijk geholpen en bediend. “Daarmee onderscheiden we ons van de supermarkt. We zien wel dat ook veel markthandelaren overstappen naar meer zelfbediening maar wij doen dat bewust niet. Service, kwaliteit en het helpen van de klant is onze kracht en dat blijven we vooral doen”, benadrukt Leonie. “Bij ons in de kraam is de uitstalling niet zwaar beladen. Er wordt er niet aan de spullen gevoeld en in geknepen, dus de kwaliteit blijft ook goed.”

Om kwalitatief goede spullen te kopen, reist haar Ernst richting de groothandels in Breda en Veenendaal. “Daar wordt alles geproefd en gekeurd. Wij willen alleen de beste kwaliteit verkopen. Hij maakt nog veel langere dagen dan ik. Deze week heeft hij weer kwalitatief goede mini-komkommers gevonden. In deze tijd van het jaar zijn die lastiger te krijgen en een aantal klanten vinden dat een fijn product. Ze zijn wat harder, geschikt voor kleine huishoudens en ook makkelijk om mee te geven naar school bijvoorbeeld. Zoiets post ik op Facebook en daar komen altijd wel mensen op af”, vertelt Leonie.

De regen deert de handel ook niet echt. “We hebben gelukkig een grote schare vaste klanten waar we altijd op kunnen rekenen”, besluit Leonie.

Voor meer informatie
Super AGF markten
Ernst en Leonie van Werkhoven
Open Einde 6
9581 Musselkanaal
T: 06-48789456
superagfmarkten@hotmail.com
www.superagfmarkten.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven