Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Costa Ricaanse meloenen onderweg naar Europa

Tholen - De eerste Costa Ricaanse meloenen van het seizoen zijn onderweg naar Europa. "We zullen verschillende Seedless variëteiten watermeloenen ontvangen waaronder Maxima en Joya. Tevens zal ook het traditionele ras Quetzaly niet ontbreken. Ook zullen we weer verse gele meloenen en witte honingmeloenen in het assortiment hebben", vertelt Martijn van Gaal van Gottmann.

"We verwachten de eerste watermeloenen in week 4 en vanaf week 5 zullen de eerste gele en witte honingmeloenen arriveren. Al onze meloenen zullen worden verpakt onder ons eigen merk “Pasion” en worden afgzet naar diverse afnemers in heel Europa en daarbuiten."

"Mede dankzij de uitstekende weersomstandigheden heeft de oogst een uitstekende brix en een mooie, frisse presentatie voor onze klanten", vertelt Martijn.

"Gottmann zal binnen haar meloenenassortiment blijven innoveren door een goede samenwerking met telers en afnemers. Verdere ontwikkeling van nieuwe variëteiten zal van belang zijn om de aansluiting te behouden en te voldoen aan de vraag van onze afnemers", besluit Martijn.

Voor meer informatie:
C. Gottmann BV
Escudostraat 12
2991XV  Barendrecht
info@gottmann.nl
www.gottmann.nl
https://www.instagram.com/c.gottmannbv/
https://www.facebook.com/Gottmannbv/