Bizerba toont op de Fruit Logistica de nieuwste machines

Innovatieve systemen voor de etikettering van onverpakte evenals verpakte producten

De Fruit Logistica opent binnenkort haar deuren en trekt opnieuw aanbieders en vakbezoekers uit de hele AGF-sector naar Berlijn. Bizerba is ook van de partij, het bedrijf presenteert hard- en softwareoplossingen. Tijdens de beurspresentatie van Bizerba staan daarbij innovatieve systemen ter etikettering van onverpakte evenals verpakte producten centraal.


Links: De GLM-Ievo 100 overtuigt met haar flexibiliteit, haar robuustheid en het reinigingsvriendelijke design.
Rechts: Afzonderlijk kenmerken: de LDI 20 etiketteert ook onverpakt fruit.

Het bedrijf toont bij stand C-13 in hal 4.1 innovatieve oplossingen die de producenten uit de groenten- en fruithandel bij de voortschrijdende digitalisering en automatisering ondersteunen en die eveneens de rentabiliteit vergroten en aan internationale veiligheids- en hygiënestandaarden voldoen. Op deze wijze maakt Bizerba het voor producerende bedrijven mogelijk om aan de eisen van de consumenten naar meer kwaliteit en transparantie over de herkomst van producten te voldoen.


Het team van Bizerba op de Fruit Logistica van afgelopen jaar: Andreas W. Kraut en Christian Korte. 

Perfect kenmerken, in realtime gecontroleerd
Bij Bizerba staan dit jaar innovatieve oplossingen voor de etikettering van onverpakte en verpakte producten centraal. Een highlight op dit gebied is de modulair opgebouwde etiketteerder LDI 20, die in het bijzonder voor het automatisch kenmerken van onverpakte groenten en onverpakt fruit geschikt is en door een hoge mate aan flexibiliteit het gebruik van verschillende verpakkingsformaten en etiketgroottes mogelijk maakt. Op deze wijze zorgt de LDI 20 voor meer transparantie tegenover de consumenten en versterkt het tegelijkertijd de marktpositie van de fruitproducenten.

Ook de intelligente prijs- en productkenmerkingssysteem GLM-Ievo 100 wordt geëxposeerd. Speciaal ontwikkeld voor het automatische wegen en etiketteren van verpakte producten, laat de GLM-Ievo 100 zich met zijn modulaire bouwwijze optimaal configureren voor de producten en prestatie-eisen in de Fresh Produce sector.

Snel, handmatig wegen van porties
Net zo belangrijk als de hardware zijn binnen de steeds sterker gedigitaliseerde fruithandel software-oplossingen die de hardware sturen en controleren. De software-app BRAIN2 Portion_Control zorgt voor snel, handmatig wegen van porties. Zo registreert de app in combinatie met weeginstallaties van Bizerba in realtime of iets mogelijk te vol of te weinig gevuld is en voorkomt zo door het weegproces veroorzaakte extra kosten voor de fruithandelaar.

Bezoek het bedrijf op de Fruit Logistica 2020: stand C-13; hal 4.1 

Voor meer informatie:
Bizerba SE & Co. KG
Markus Ketterer
Director Global Marketing & Communication
Wilhelm-Kraut-Straße 65
72336 Balingen
Telefoon +49 7433 12-33 00
Markus.Ketterer@bizerba.com 
www.bizerba.com 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven