Uw Groenteman Wierden kijkt terug op fantastisch jaar

Tholen – Morgen, 11 januari, precies een jaar geleden, namen de twee jonge ondernemers Wilbert en Bas de winkel van Klaasens Uw Groenteman over. Uw Groenteman bleef, het assortiment verbreedde en breidde uit. Ook met werkfruit timmerden ze aan de weg, het aantal bedrijven verviervoudigde afgelopen jaar. “2019 was echt een topjaar voor ons, het is boven verwachting goed gegaan”, vertelt Wilbert die dat illustreert met de groei in personeel: “Het was de bedoeling dat we met twee man personeel de winkel zouden draaien, inmiddels staan we met zijn zessen.


Wilbert en Bas tijdens de opening van hun winkel in 2019

In alle categorieën ziet Uw Groenteman Wierden groei: de losse verkoop groeit het minste hard, de categorie gemak het snelste. Oudere mensen snijden hun groenten nog graag zelf, vertelt Wilbert. Jongeren gaan voor het gemak. Wilbert: “We bedienen zowel de oudere als jongere doelgroep. Rauwkosten en maaltijdsalades lopen erg goed onder jongeren. Verse maaltijden doen het bij beide doelgroepen goed. We hebben inmiddels de keus uit ruim 20 soorten.” Verrassend is ook dat de losse verkoop is gegroeid.

Hardloper in deze periode van het jaar is citrus. Wilbert: “Wanneer je goede kwaliteit en merken hebt, komen de mensen daarvoor terug. Ook verkopen we veel Schulp fruitsappen. Zeker nu het nieuwe jaar begonnen is en iedereen weer bezig is met gezondheid. De vitaminen vliegen hier natuurlijk om je oren.” Maar ook huismiddeltjes tegen winterse kwaaltjes zetten ze in de picture bij Uw Groenteman Wierden. Zo laten ze in de winkel zien hoe je heel gemakkelijk hoestdrank uit rammenas kunt maken. “Daar krijgen we veel leuke reacties op. Klanten geven aan dat het echt goed helpt”, besluit Wilbert.

Voor meer informatie
Uw Groenteman Wierden
Wilbert & Bas
Rijssensestraat 2
Wierden
T: 0546 570 804
uwgroentemanwierden@hotmail.com  
FB Uw Groenteman Wierden


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven