Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Instrumenten voor kwaliteitsverbetering en -monitoring AGF-sector

Het nieuwe bedrijf Fresh Produce Instruments brengt Europese professionals binnen de sector op één lijn door middel van kwalitatief hoogwaardige instrumenten voor het monitoren, op peil houden en verbeteren van de kwaliteit van hun verse AGF.

Het bedrijf werd opgericht omdat er sprake was van een tekort aan veelzijdige instrumenten voor Europese AGF-specialisten. Het in Nederland gevestigde bedrijf streeft naar het aanbieden van hoogwaardige, specialistische instrumenten voor de sector. Fresh Produce Instruments levert apparatuur voor lucht- en gasmeting, ethyleenmanagement, bevochtiging, schimmelverwijdering en kwaliteitscontrole. 

Voor professionals die rechtstreeks betrokken zijn bij het rijpen van producten levert het bedrijf ethyleengeneratoren en rijpingsconcentraat om ethyleen voor rijping te creëren. Draagbare gasanalysers meten ethyleen, CO2 en O2 tijdens het rijpingsproces. Het bedrijf biedt ook bevochtigingsoplossingen voor grote en kleine ruimtes. De Aguair Aquatronics FM sproeier is een geschikte oplossing om een hoge luchtvochtigheid te behouden in kleinere ruimtes tot 280 kubieke meter. De FM sproeier is 100% effectief omdat al het water in de ruimte wordt verdampt. 

 

De draagbare meters van Felix Instruments voor het meten van de productkwaliteit zijn ook via het bedrijf verkrijgbaar. Telers kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van instrumenten zoals de F-750 Produce Quality Meter, de F-751 Avocado Quality Meter of de F-751 Mango Quality Meter om de Brix en het drogestofgehalte op een niet destructieve manier efficiënt te kunnen meten. Deze instrumenten stellen telers in staat het tijdstip van oogst nauwkeurig te bepalen, waardoor giswerk en verliezen worden voorkomen. Voor aanvullende kwaliteitsmonitoring levert Fresh Produce Instruments apparatuur voor het meten van de Brix, stevigheid en temperatuur. 

Fresh Produce Instruments zal van 5 tot 7 februari 2020 aanwezig zijn op Fruit Logistica Berlijn, Hall 1.2 / D-12.

Voor meer informatie:

Anna Zegveld
Fresh Produce Instruments
Tel: +31 850601835
Email: anna@freshproduceinstruments.com 
www.freshproduceinstruments.com

Publicatiedatum: