Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Vanderhallen nieuwe directeur Coöperatie Hoogstraten

Hans Vanderhallen wordt vanaf 1 januari 2020 de nieuwe directeur van Coöperatie Hoogstraten. Vanderhallen volgt Gaston Opdekamp op die nog als adviseur verbonden zal blijven aan de coöperatie.

De raad van bestuur van Coöperatie Hoogstraten heeft beslist om op 1 januari 2020 de functie van directeur over te dragen aan Hans Vanderhallen. Deze beslissing gebeurde in goed onderling overleg en was reeds geruime tijd voorbereid. Gaston Opdekamp blijft tot zijn pensioengerechtigde leeftijd als adviseur en projectverantwoordelijke verbonden aan Coöperatie Hoogstraten. In die functie zal hij o.m. de lopende bouwwerken opvolgen.

Gaston Opdekamp trad in dienst op 1 juni 1983 bij Coöperatie Hoogstraten waar hij aanvankelijk in de algemene administratie werkte. Later trad hij toe tot het management, werd adjunct-directeur en vanaf einde 2002 tot heden was hij directeur van Coöperatie Hoogstraten.  In die 37 jaar kende Gaston Opdekamp 5 voorzitters en werkte hij onder 2 voorgangers-directeurs.

Hans Vanderhallen vervoegde het team van Coöperatie Hoogstraten in 2000 en mocht zich meteen vastbijten in het dossier van het centraal sorteren van paprika. Als logistiek manager leerde hij het bedrijf van binnenuit kennen. In 2016 werd Hans aangeduid als adjunct-directeur waardoor ook administratie en commercialisatie meer tot zijn werkdomeinen gingen behoren. Hiermee werd het traject naar de huidige opvolging reeds geruime tijd geleden ingezet.

De raad van bestuur is er vast van overtuigd dat de geleidelijkheid die deze directiewissel kenmerkt, de beste garantie is voor de continuïteit van de bedrijfsvoering en spreekt haar volledige steun uit aan haar nieuwe directeur.

Voor meer informatie:
Coöperatie Hoogstraten
Loenhoutseweg 59 (Kluis Z.1 - 1050)
2320 Hoogstraten, België
+32 33 40 02 11
info@hoogstraten.eu   
www.hoogstraten.eu 

Publicatiedatum: