Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Eerste pop-up winkel voor Chileense kersen geopend in Shanghai

December is in China een maand voor kersen. De eerste pop-up winkel voor Chileense kersen werd geopend op Tianshan Road in Shanghai en werd overspoeld met feestelijke shoppers.

Chili is China's grootste leverancier van vers fruit en vooral ook van kersen. Met behulp van geavanceerde technologieën leveren de Chileense kersenexporteurs en -telers verse en sappige kersen aan de Chinezen.

Volgens Charif Christian Carvajal, directeur marketing voor Europa, Azië en het Midden-Oosten bij de Chileense vereniging van fruitexporteurs (ASOEX), zal de Chileense kersen-export dit kwartaal naar verwachting een recordhoogte van 210.000 ton bereiken. 90% daarvan wordt naar China verladen. Niet alleen is het aanbod toegenomen, maar ook de kwaliteit van de kersen is dit jaar beter: "Ik hoop dat meer Chinezen kunnen genieten van Chileense kersen."

In de pop-up winkel kunnen mensen ook baklessen nemen om meer culinaire manieren te ontdekken om van Chileense kersen te genieten. In de toekomst zullen verse kersen tegelijkertijd beschikbaar zijn op een online en offline markt.

In termen van rijpheid, hardheid, zoetheid en prijs/prestatieverhouding zijn Chileense kersen een perfecte match met de eisen van de Chinezen.

Bron: engels.eastday.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven