Egyptische exporteur Stars of Export over het lente-uienseizoen

"Dankzij investeringen in de afgelopen jaren zijn we nu klaar om onze productie uit te breiden"

Het jaar voor Egyptische lente-uitjes was vol verrassingen, maar over het algemeen ook succesvol voor een Egyptische exporteur. Het weer bood wel enkele uitdagingen, maar dankzij investeringen die het bedrijf de afgelopen jaren had gedaan, konden ze alles aan wat het lot hen toewierp.

“We hebben een aantal uitdagingen op ons pad gehad, maar we hebben de afgelopen jaren een aantal grote investeringen gedaan om de kwaliteit te waarborgen. Dit had meer prioriteit dan het verhogen van de volumes en ik denk dat we nu de vruchten kunnen plukken van dat besluit”, zei Mai Yassin, exportmanager voor de Egyptische exporteur Stars of Export. “Het weer was de grootste uitdaging; het had een negatieve invloed op de productie, omdat er al vroeg productietekorten waren. Het kostte wat moeite om al onze klanten tevreden te stellen, maar we zijn erin geslaagd."
Dankzij de investeringen die in het verleden zijn gedaan, voelt Yassin dat Stars of Export nu klaar is om haar volumes te vergroten. “We hebben een goede basis voor ons bedrijf. Ons pakhuis is top, we hebben een geweldig team om mee samen te werken en daarom vind ik dat we klaar zijn om zowel onze producties als onze export uit te breiden. Tot nu toe hebben we slechts een bepaald aantal klanten per seizoen geaccepteerd. We zien hier kansen als gevolg van de productietekorten. De prijzen in Egypte zijn gestegen voor de bundel. Het gewicht was lager dan normaal, dus de kosten waren iets hoger evenals de tijd die nodig was om het product te verwerken."Over het algemeen was het een behoorlijk goed jaar voor Stars of Export. “We sturen aardige hoeveelheden naar met name Europa en het Verenigd Koninkrijk. Elke markt heeft zijn uitdagingen en voordelen en elk jaar leren we meer over de markten. Toch was 2019 een solide jaar voor ons", concludeert Yassin.

Voor meer informatie:
Mai Yassin
Stars of Export
T: +20 111 01217 41
E: export@starsofexport.com 
W: www.starsofexport.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.