J.C. Van Kessel Groep neemt Flier Installatiegroep over

J.C. Van Kessel Groep heeft bekendgemaakt per per 1 januari Flier Installatiegroep over te nemen. Het installatiebedrijf behoudt zijn eigen naam, klanten en medewerkers, maar gaat vanuit Ochten verder onder de vleugels van J.C. Van Kessel Groep. “Dankzij deze overname beheersen we de volledige bouwketen: van ontwerp tot en met service en onderhoud”, aldus directeur Adrie van Kessel.


Adrie van Kessel en Dick Hermsen 

In de bouw wordt de installatiecomponent volgens Van Kessel steeds belangrijker én complexer. Zo staat een gasloos Nederland hoog op de agenda en zijn steeds meer systemen programmeerbaar. “Daar moeten we op de tekentafel al rekening mee houden”, vervolgt de directeur. “Met de specialistische kennis van Flier willen we onze klanten pasklare oplossingen kunnen aanbieden. Bovendien willen we hiermee meer grip op het hele bouwproces krijgen.”

Goede basis
Vanwege de ontwikkelingen op de markt en de veranderende wet- en regelgeving is J.C. Van Kessel Groep zo’n twee jaar geleden de zoektocht naar een totaalinstallateur gestart. Flier Installatiegroep kwam daaruit naar voren als een 'natuurlijke' partner. “De basis voor een goede samenwerking is er zeker”, vertelt Flier-directeur Dick Hermsen, “J.C. Van Kessel Groep maakt net als wij vaak deel uit van een bouwteam en werkt ook met een open vizier voor haar klanten.”“Daar komt bij dat ons solarbedrijf groeit, terwijl elektra-installateurs moeilijk te vinden zijn”, vult Van Kessel aan. “Nu kunnen we flexibel samenwerken.”

Voordelen voor medewerkers
Volgens Hermsen verandert er voor zijn 25 medewerkers niet veel, behalve dat ze er een heleboel collega’s bij krijgen. Ook Van Kessel ziet voor hen alleen maar voordelen: “We besteden veel tijd en aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. In dat kader kijken we naar carrièrebehoeftes en mogelijke scholing. De komende periode zullen we vooral aan de slag gaan met de integratie, interactie en synergie tussen de huidige en nieuwe medewerkers. We blijven immers een familiebedrijf.”

Voor meer informatie:
J.C. Van Kessel Groep
Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen
T:  0345 571 563 
W: https://jcvankessel.nl/  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.