Succesvolle Kerstkoopavond Van Gelder voor retailhandel

Afgelopen maandagavond organiseerde Van Gelder groente & fruit speciaal voor de retail een Kerstkoopavond. Tijdens deze avond deden eigenaars van groentespeciaalzaken en supermarkten ideeën op voor de komende feestdagen. Dit alles in onder het genot van een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer.
Zeven leveranciers waren aanwezig en lieten een keur aan producten zien, speciaal voor de feestdagen. Daarnaast had Van Gelder tien speciaal geselecteerde aanbiedingen en kon iedereen gebruik maken van het gehele assortiment. Veel professionals uit groentespeciaalzaken en supermarkten uit het gehele land bezochten de Kerstkoopavond.

Anton van Gelder is tevreden met de bezoekers. “We helpen veel verschillende klanten met groenten en fruit. Zo zijn de groentespeciaalzaken en supermarkten voor ons een belangrijke klantengroep. Op deze manier benadrukken we dat we graag met ze meedenken voor de komende feestdagen”, aldus Anton van Gelder.
Vanwege het enorme succes van deze avond, wordt er nu al gedacht over een editie in 2013.


voor meer informatie
Van Gelder Groente & Fruit
Handelsweg 70
2988 DB Ridderkerk 
Tel: +31 (0) 180 425077
Fax: +31 (0) 180 431813
www.vangeldernederland.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.