Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Er zitten uitsluitend Aziatische Muchoo tomaten in Mary V”

Mary V tomatensap van chef-kok Nick Bril verkrijgbaar bij Fruit Vandepoel

Tholen – Chef-kok van The Jane in Antwerpen, Nick Bril, heeft onlangs een nieuw tomatensap gecreëerd: Mary V. Het sap wordt uitsluitend gemaakt van Aziatische Tomimaru Muchoo tomaten die bekend staan om hun roze uiterlijk en umami smaak. Vanwege de speciale manier van pasteuriseren is de tomatensap tot wel 36 maanden houdbaar. Naast de Tomimaru Muchoo tomaten bevat het sap onder andere diverse kruiden, limoensap, zeekraal en Oosterscheldewater.


Guy Claessens van Fruit Vandepoel met Mary V

“Het product is verkrijgbaar in 200 ml flesjes en een 1,5 liter verpakking”, vertelt Guy Claessens van Fruit Vandepoel. “Wij en Vers d'anvers hebben het nog maar kort in het assortiment, maar Mary V is nu al zeer populair. Het is product is ontwikkeld omdat er weinig kwalitatief goede tomatensappen op de markt zijn en de vraag naar gezonde groentensappen neemt toe. Steeds meer top chefs bezig zijn met het ontwikkelen van eigen producten. Daarbij is zijn groenten en fruit erg belangrijk.”

Mary V wordt zowel ijskoud ‘on the rocks’ gedronken of verwerkt in een cocktail, zoals een Bloody Mary.  

Voor meer informatie:
Guy Claessens
Fruit Vandepoel
Werkhuizenkaai 22/23 - Hall D
1000 Brussel - België
+32(0)495 233 581
info@fruitvandepoel.be        
www.fruitvandepoel.be 
http://www.drinkmaryv.com/