The Greenery genomineerd voor Industributie Trofee 2020

The Greenery is genomineerd voor de Industributie Trofee 2020 in de categorie ‘Private Label - Vers’. "De Industributie Trofee is een prestigieuze prijs in de branche. The Greenery is dan ook bijzonder trots op de nominatie en ziet het als een bevestiging voor haar goede samenwerking met haar klanten en ketenpartners om de categorie groente en fruit verder te ontwikkelen." 

"We zetten ons iedere dag in voor een gezonde samenleving. Door onze klanten en hun consumenten centraal te stellen ontwikkelen we op basis van marktdata, consumenteninzichten en trends categorieplannen, schapvisies, innovatieve concepten en aansprekende activaties die de consumptie van groenten en fruit stimuleren", aldus The Greenery 

Pascal Piepers, Commercieel Directeur The Greenery: “Ik ben trots op onze nominatie. Een geweldige stimulans om ook in de toekomst, samen met onze klanten en telers, succesvol verder te werken aan de groei van de categorie.”

Criteria
In het onderzoek, dat door EFMI Business School op initiatief van Foodmagazine en met medewerking van IRI Nederland wordt uitgevoerd, beoordelen handel en industrie elkaar op een aantal criteria, die voor een goede relatie tussen beide partijen van belang zijn.

De fabrikanten en retailers zijn in een onderzoek van het Erasmus Food Management Instituut door branchegenoten beoordeeld op diverse criteria. Zo worden enerzijds de retailorganisaties beoordeeld op de kwaliteit van het inkoopmanagement, het category management en het formulemanagement, terwijl anderzijds het accountmanagement, de trade marketing en het supply chain management van de leveranciers worden geëvalueerd. De retailorganisatie en leverancier die ‘overall’ het best worden beoordeeld winnen de Industributie Trofee.

Op 7 januari 2020 worden de winnaars van de Industributie Trofee bekend gemaakt.

Voor meer informatie:
The Greenery
Dierensteinweg 30
2991 XJ Barendrecht 
+31(0)180 655 911
info@thegreenery.com 
www.thegreenery.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.