Albert Heijn wil naar 80 Belgische filialen groeien

Supermarktketen Albert Heijn wil in België naar 80 winkels groeien. Dat zei Raf van den Heuvel, algemeen manager van Albert Heijn België, woensdag 18 december in Wijnegem bij de opening van het 49ste filiaal, aldus Het Laatste Nieuws. De komst van Jumbo naar België leidt bij Albert Heijn niet tot een andere strategie. "Er komt meer concurrentie, maar wij blijven onze eigen koers varen", aldus Van den Heuvel.

Albert Heijn heeft laten weten de komende jaren nog tientallen winkels in België te willen openen. Moederbedrijf Ahold Delhaize kondigde begin 2019 aan dat het de komende jaren 30 tot 50 nieuwe filialen in België wil openen. Dit jaar alleen al kwamen er in België zeven filialen bij. Concurrent Jumbo opende dit jaar zijn eerste drie winkels in België en daar komen er volgens de retailer volgend jaar nog tussen de 12 en 15 winkels bij. Op termijn moeten dit er ruim 100 worden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.