Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Asia Fruit Logistica 2020: niet in Hong Kong maar in Singapore

De Asia Fruit Logistica vindt volgend jaar niet plaats in Hong Kong, maar in Singapore. De beurs wordt gehouden van 16 tot 18 september in de Singapore Expo. Dit expositiecentrum ligt nabij de Changi Airport en het Asiafruit Congress zal op 15 september worden gehouden in de congressvleugel Max Atria. 

Organisator Global Produce Events (GPE) verplaatst de 2020-editie uit voorzorg naar Singapore vanwege de aanhoudende onzekere situatie in Hong Kong. GPE heeft Singapore gekozen als locatie voor de volgende editie van de show, omdat Singapore een belangrijk bedrijfs- en handelscentrum in Azië is, met wereldwijde connectiviteit, bedrijfsefficiëntie en toegang voor verse groenten en fruit van over de hele wereld.

"Tegen de achtergrond van de aanhoudende instabiliteit in Hong Kong moeten we rekening houden met de belangen en zorgen van de exposanten en bezoekers, die uiteraard duidelijkheid nodig hebben om plannen voor 2020 te maken", aldus Will Wollbold, commercieel directeur van Asia Fruit Logistica. “We zijn blij om volgend jaar Asia Fruit Logistica naar Singapore te brengen. Singapore is zeer goed gelegen in Zuidoost-Azië en dat creëert kansen voor onze klanten in de regio."

"We hebben er dit jaar voor gekozen om de beurs van 16 tot 18 september te laten plaatsvinden, omdat deze data dicht bij de traditionele datums liggen en naar onze mening handiger zijn voor de exposanten en bezoekers", aldus Wollbold. 

Na de editie in Singapore zal de GPE de nieuwe locatie evalueren en een beslissing nemen over de locatie voor de toekomstige edities. 

Voor meer informatie:
Asia Fruit Logistica
info@gp-events.com  
www.asiafruitlogistica.com  


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven