Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

ding mee naar Netherlands Business Council Awards

Meest innovatieve bedrijf gratis naar Expo 2020 Dubai

Innovatieve Nederlandse bedrijven in de Food, Water en Energie sector kunnen vanaf nu mee strijden om een plek in het Nederlandse paviljoen van de Dubai Expo 2020. De "Netherlands Business Council UAE (NBC)" heeft de NBC 2020 Awards aangekondigd en roept bedrijven op om zich hiervoor aan te melden. 

Gesteund door het Nederlandse Consulaat-Generaal in Dubai en NLinBusiness zal deze prijsuitreiking een platform bieden voor innovatieve bedrijven die hun producten of diensten willen ontplooien in de MENA-regio en waar zij zich kunnen verbinden met de 200+ leden van de NBC in de Verenigde Arabische Emiraten.

De NBC 2020 Awards is open voor bedrijven over de hele wereld die een Nederlandse achtergrond hebben en innovatief zijn in de voedsel-, water- of energiesector. Deze sectoren zijn tegelijkertijd in lijn met de Nederlandse deelname aan de Expo 2020: ‘Uniting Food, Water and Energy.’

Als een van de meest actieve ondernemersverenigingen in de VAE, organiseert de NBC een breed scala van evenementen en activiteiten om de bedrijfsrelatie tussen de privé en publieke sector te promoten. Stefanie Schachtschabel, voorzitter NBC UAE: “Onze leden zijn van waarde voor de VAE, wij kijken altijd hoe wij onze relaties met hen kunnen verbeteren en zoeken naar mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in de VAE”.

Een jury met experts in de voedsel, water en energie sector, zullen drie winnaars aanwijzen. Criteria zijn o.a. de economische potentie van de innovatie, positieve milieu- en sociale invloed, impact van de innovatie in de MENA-regio en de mate waarin deze innovatie de wereld “beter” kan gaan maken.

Als toevoeging op het tonen van hun innovatieve ideeën tijdens de desbetreffende thematische week op het Nederlandse Paviljoen tijdens de Expo 2020 Dubai zullen de winnaars worden uitgenodigd als eregast tijdens het NBC 2020 Gala waar de prijzen zullen worden uitgereikt. Dit gala gaat plaatsvinden op 19 maart 2020 van 8 uur 's avonds tot middernacht. Ook zullen de winnaars gepromoot worden op de social mediakanalen en websites van de NBC, NLinBusiness, en de NLExpo2020 organisatie. Daarnaast biedt de NBC een lidmaatschap & kantoorruimte bij de NBC in de Lamborghini Building tijdens de Expo 2020 aan voor alle winnaars.

De uiterste inschrijfdatum is 19 januari 2020.

Wil je meer weten of je inschrijven voor de NBC 2020 Awards, bezoek dan de website https://nbc2020awards.com/

Voor sponsormogelijkheden, neem contact op met Hanan Chaaibi – director@nbcdubai.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven