Internationale perensector bijeen in Rotterdam tijdens Interpera 2020

Van 23 t/m 25 juni 2020 vindt het internationale perencongres Interpera plaats in Rotterdam. Deze 13e editie wordt georganiseerd door AREFLH en DPA/GroentenFruit Huis. Interpera brengt de internationale perensector bijeen om te praten over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de sector.

Technische tour
Interpera is een driedaags evenement. Op de eerste dag (dinsdag 23 juni) staan diverse bedrijfsbezoeken in de Betuwe op het programma. Hierbij staan teelt, nieuwe rassen, onderzoek, sorteren en verpakken centraal.

Interpera congres
Het congres vindt plaats op woensdag 24 juni in het Zalmhuis in Rotterdam. De dag start met een inkijk in productie- en afzetontwikkelingen wereldwijd. Daarna komen de perenconsument en het thema duurzaamheid aan bod. In de middag ligt de focus op technische thema's zoals onderzoek en innovatie. Op deze dag is er geruime tijd om ervaringen met elkaar te delen en gaan bezoekers met elkaar in discussie over de uitdagingen die de sector staan te wachten.

Na het congres kan er volop op informele wijze met elkaar van gedachten worden gewisseld tijdens een informeel diner in de Euromast, de hoogste uitkijktoren van Nederland. Collega's uit de sector kunnen met elkaar in gesprek gaan en genieten tijdens het diner van een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Perendag in Krabbendijke
Op donderdag 25 juni is er een bezoek aan De Perendag in Krabbendijke gepland. Een samenwerking die het nationale en internationale publiek bij elkaar brengt. Niet alleen telers bezoeken De Perendag, maar ook verkopers, technische bedrijven en partners uit de sector op het gebied van innovatie, gewasbescherming en bemesting. Dit evenement biedt de mogelijkheid om te netwerken, kennis te delen en te praten over ontwikkelingen in de sector.

Definitieve programma
In januari 2020 worden de kosten en het definitieve programma bekendgemaakt en start de ticketverkoop. Meer informatie is te lezen op www.interpera.org. Hier zijn ook de presentaties en foto's van vorige edities te vinden.

Voor meer informatie:
GroentenFruit Huis
T: +31 (0)79 368 11 00
E: info@groentenfruithuis.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.