Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ZON keert begin 2020 10 miljoen uit Bijzondere Reserve uit aan leden

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 16 december hebben de leden van Koninklijke Telersvereniging ZON zich uitgesproken voor meer samenwerking tussen de diverse telersgroepen, de coöperatie en de afzetorganisatie ZON. Ook spraken de leden zich uit voor meer binding en betrokkenheid van de leden bij het bedrijf, waarbij het uitgangspunt is de verdere uitbouw van de eerder ingezette commerciële strategie. Hierin hebben veilingklok en accountmanagement een centrale rol. Bij de ontwikkeling van nieuwe commerciële plannen zullen de leden intensief worden betrokken. "Doordat telers en medewerkers nauwer zullen gaan samenwerken, verwachten we effectiever in de markt te kunnen opereren", aldus Algemeen Directeur Michiel F. van Ginkel.

10 miljoen uit Bijzondere Reserve
Om de ledenbinding te versterken, is ook besloten te onderzoeken hoe een deel van het eigen vermogen op naam van de leden kan worden gesteld, mogelijk in de vorm van ledencertificaten of anderszins, waarmee bovendien het lidmaatschap voor potentiële leden aantrekkelijker wordt. Het bestuur zal hier in de loop van 2020 in overleg met de leden nadere voorstellen voor uitwerken. Tot slot is het besluit genomen om begin 2020 een bedrag van 10 miljoen euro uit de Bijzondere Reserve uit te keren aan de leden. "Met de genomen besluiten ligt er een stevige basis voor een goede toekomst voor onze coöperatie", aldus ZON-voorzitter Sjraar Hoeijmakers.

Voor meer informatie:
ZON
Venrayseweg 104
5928 RH Venlo
T: +31 (0)77 3239999
E: info@royalzon.com  
W: www.royalzon.com

 

 

Publicatiedatum: