Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marcel van Huissteden aangesteld als directeur Kiremko

Met ingang van 1 december 2019 is Marcel van Huissteden toegetreden tot de directie van Kiremko. Het bedrijf uit Montfoort, dat onder leiding van Paul Oosterlaken en Andy Gowing machines maakt voor de aardappelverwerkende industrie, heeft met de benoeming van Marcel van Huissteden haar directie uitgebreid.


Marcel van Huissteden

Marcel is volgend jaar 25 jaar werkzaam bij Kiremko en heeft de ontwikkelingen en groei van het bedrijf meegemaakt. Hij begon zijn carrière bij Kiremko als tekenaar/constructeur en deed ervaring op bij diverse afdelingen binnen het bedrijf. Hij functioneerde al enige tijd als adjunct-directeur.  

Directeuren Paul en Andy laten weten blij te zijn met deze ontwikkeling en zien de stap als een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van Kiremko. Ook volgens Marcel is het een positieve stap voorwaarts in de toekomst van het bedrijf: "We blijven ons ontwikkelen, focussen op innovatieve en duurzame technologie en blijven samen met het team verbeteren."

Voor meer informatie:
Kiremko
Waardsedijk Oost 28
3417 XJ  Montfoort
T: +31 (0)348 - 47 94 00
E: kiremko@kiremko.com 
W: www.kiremko.com  

Publicatiedatum: