Tina Sun van Fresh-key Technology :

"Ik ben er trots op een van de weinige vrouwen in deze sector te zijn"

De regelgeving rond fruit neemt wereldwijd toe en daarom is goed management rondom teelt, verwerking en transport ervan nodig om aan de hoge eisen te voldoen. Technologie is een zeer belangrijk onderdeel binnen deze ontwikkeling. Maar de technologiesector zelf maakt eveneens een ontwikkeling door. Over het algemeen zijn er niet veel vrouwen te vinden in de technologie-sector, maar de laatste jaren neemt het aantal gespecialiseerde vrouwen ook in deze sector toe.  Neem Tina Sun, ze heeft vele jaren ervaring en is een professional op het gebied van dataloggers. Ze heeft door landen over de hele wereld gereisd en is zich terdege bewust van de verschillende behoeften die klanten hebben voor het transport van hun versproducten.

Voorheen werkte ze voor een datalogger-bedrijf. Dit jaar besloot ze om haar eigen bedrijf op te richten en noemde het Fresh-key. "Het is niet altijd gemakkelijk om je bedrijf te leiden in een sector die voornamelijk door mannen wordt geleid. Er zijn veel stereotypen waar je tegenaan loopt, bijvoorbeeld dat vrouwen niet goed zouden zijn met technologie. De leidinggevende van onze afdeling technologisch onderzoek en ontwikkeling is een vrouwelijke ingenieur, wat in veel bedrijven niet zo gebruikelijk is, maar ik ben blij dat we haar hebben. Ze doet het heel goed en ik ben er trots op dat ik een van de weinige vrouwen in deze sector ben. Ik hoop dat het anderen laat zien dat ook vrouwen goed in deze sector passen en er echt aan kunnen bijdragen".Tina Sun richtte dit jaar in juni haar bedrijf op. Fresh-key Technology is gespecialiseerd in het ontwerpen van oplossingen voor temperatuur-, vocht- en locatiebewaking tijdens de wereldwijde fruitaanbodketen. "De Fresh-key USB temperature data logger is zeer eenvoudig te gebruiken met één druk op de knop en er is geen software nodig om het rapport te downloaden. De Fresh-key realtime datalogger beschikt over wereldwijde IoT SIM's, die over de hele wereld temperatuur, vochtigheid en locatie bewaken. Gebruikers kunnen de gegevens tijdens het transport volgen en downloaden van het online "Fresh-IoT"-platform.


Tina Sun bespreekt nieuwe strategieën met een nieuwe klant

Dit jaar heeft Fresh-key een eigen app en platform geïntroduceerd, waarmee je op de hoogte blijft van alle omstandigheden van je fruit. Tina: "Het Fresh-IOT platform is ontworpen op basis van de gewoonten en de behoeften van de gebruiker. We hebben pagina's voor verlading en apparatuurmanagement, SMS & email alerts, realtime data tracking en een grondstoffen analyse functie. Bovendien kunt u met dit platform alle historische gegevens analyseren om het totale beheer van de aanbodketen te optimaliseren en zowel de kwaliteit als de efficiëntie van producten verbeteren. Samen met Fresh-eye APP, een zeer eenvoudige en handige mobiele bedienings- en traceerapplicatie, kunt u uw fruit altijd en overal in de gaten houden!".

"Wij hebben een speciale actie voor de komende kerst- en de Chinese Nieuwjaarsvakantie", aldus Sun

Voor meer informatie:
Tina Sun - Managing Director
Fresh-key (Shanghai) technology Co., Ltd
Tel.: +86 15000564488
tina@fresh-key.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.