Keelings Knowledge BOTS

Een druk jaar komt bijna tot een einde. Zo zijn we bij Keelings Knowledge reeds bezig met 2020 en voegen we een noviteit toe aan onze toch al unieke AGF-software oplossing. We brengen de BOTS... Robotisering", vertelt Rick Rebergen.

"De afgelopen jaren zijn robots ingezet voor diverse doeleinden in de AGF-branche op het gebied van orderpicken, sorteren en verpakken. Robot technologie is in staat gebleken om landbouwproducten subtiel en met een hoge mate van precisie te verwerken. Hoewel deze fysieke robots verder worden ontwikkeld en verbeterd, richten wij ons specifiek op het geavanceerder en productiever maken van oplossingen in het algemeen via computertechnologie├źn en software-robotica."

"In januari delen we graag onze kennis met u over onze robotica-studies. Houd deze mail dus in de gaten, want door te investeren in Keelings Knowledge BOTS kunt u geld verdienen", besluit Rick.

Voor meer informatie:
Rick Rebergen
Head of International Sales & Marketing
Rick_Rebergen@KeelingsKnowledge.com
+31 6 14955005


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.