Annie Lebleu, Verdigro

"Op 6 januari dragen we Verdigro over aan twee nieuwe eigenaren"

Tholen – “Het is momenteel vrij rustig in de handel. Ik vermoed dat het de stilte voor de storm is”, zegt Annie Lebleu van groothandel Verdigro. “Omdat alles in onze sector vers moet zijn, zal de drukte voor de Kerst pas donderdag en vrijdag losbarsten. Alles uit ons assortiment is verkrijgbaar, maar tijdens de feestdagen werken we veel op bestelling. Voornamelijk de specialties zijn enkel op bestelling leverbaar. Zo kunnen we garanderen dat je tijdens de feestdagen kraakvers product in huis hebt.”

Na de drukke Sinterklaasperiode is het was rustiger op de citrusmarkt. “De vraag naar citrus is niet overdreven, maar ook niet extreem laag. De kwaliteit van de mandarijntjes en clementines is goed, maar ook de sinaasappelen zijn dit jaar van goede kwaliteit. De aanvoer is dit jaar vrij normaal, maar omdat de vraag vrij normaal is, is er genoeg op de markt. De verkoop van sinaasappelen is op het moment ook vrij rustig, maar dit komt doordat er nog voldoende clementines op de markt zijn. We verwachten dat de verkoop van sinaasappelen na de jaarwisseling wel toe gaat nemen”, aldus Lebleu.

Nieuwe eigenaren Verdigro
“Daarnaast willen we meedelen dat we op 6 januari onze zaak overdragen. We hebben twee jonge mensen gevonden, namelijk Pieter Vlaeminck en Maikel Catry, die Verdigro in dezelfde koers willen voortzetten. Hoewel wij achter de schermen nog een beetje actief blijven om de overdracht goed te laten verlopen, zal er voor de klanten niet veel veranderen. Alle huismerken zullen behouden worden en de nieuwe eigenaren willen op dezelfde manier verder waar wij zijn geëindigd. 30 jaar geleden hebben wij Verdigro opgericht en hoewel we niet uit de branche kwamen zijn we fier op wat we hebben gepresteerd. Al die jaren kwam de zaak op nummer 1, maar nu zijn we op een punt gekomen dat we wat meer van het leven gaan genieten. We hebben altijd met ontzettend veel plezier gewerkt, maar het is nu tijd voor een frisse wind in het bedrijf”, besluit Annie.

Voor meer informatie:
Annie Lebleu
Verdigro 
Groenestraat 440
8800 Roeselare
Tel: +32 (0)51/20 27 52
Gsm Dirk: 0475 236 712
Gsm Annie: 0476 412 512
info@verdigro.be    
www.verdigrogroentenfruit.be  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.